KORÁBBI MUNKÁINK

Megrendelő: WHB Kft.
2009 évben cégünk kivitelezte a Szántód WGS Stamping Kft. beruházásában épült fémmegmunkáló csarnok monolit vasbeton szerkezetépítési munkáit. Cégünk végezte a kehelyalapozási és gépalapozási munkálatokat, valamint az iroda blokk vasbeton szerkezetépítését.
Beszállítóink: PERI Kft. Ferro-Acél Kft.

Megrendelő: NOTA-BAU KFT.
2009-ben cégünk végezte a Polgárdi Hevesy György u. 1.-3. sz alatt lévő volt orosz laktanyákból létesült 2 x 32 lakásos társasház komplett generál-kivitelezési munkáit. Az építőmesteri, gépészeti és villamos szerelésen kívül a teljes közműfejlesztés, út és parkoló építés is elkészült.
Beszállítóink: PERI KFT....

Megrendelő: WHB Építő KFT.
2009-ben Cégünk kivitelezte a Győr, Győri Keksz Cukorkagyártó üzem hídmérleg és silóalap alapozási vasbeton munkáit. Beszállítónk: PERI KFT.

24 lakásos társasház vasbeton szerkezetépítési munkái
Megrendelő: Alba Building Service Kft.
2009 december végén indult a társasház építése. Jelenleg a sávalapozást és a lemezalapozást végezzük. A képeken sajnos a hóval borított alaplemez vasalása látható.

DM Logisztikai központ szerkezetépítése
Megrendelő: KÉSZ Építő Zrt.
2009 októberében indult el az Érd DM Logisztikai Központ szerkezetépítése, melyből Cégünk a monolit vasbeton szerkezetépítés 50%-át kivitelezi, az kehelyalapozástól kezdve a talpgerendákon át az árubeszállítási épület felmenő szerkezetéig, a gépészeti épületet is beleértve.
...

10 lakásos társasház vasbeton szerkezetépítési és földkiemelési munkái
Megrendelő: Bázis - Invest Kft.